ADHD, ADD of gewoon chaotisch?
Je hoofd is druk, jij bent druk, en toch komt er weinig uit je handen. Herkenbaar?
Voor mij wel. Toch is hier veel aan te doen. Zowel bij moeizaam functioneren op het werk, als bij puinhopen thuis is het mogelijk om redelijk snel verbetering te gaan zien.

We gaan in kaart brengen welke situaties leiden tot succes en welke juist leiden tot ellende en stress. Dan heb je al een stap gezet. Waar heb je het meeste last van? Dat is dan een eerste punt om aan te werken. Door routines op te bouwen breng je rust in de kop, en bereik je resultaten. 

 We zorgen ervoor dat je overzicht krijgt, en weet wat je te doen staat én in welke volgorde.

Wil jij de chaos in je leven of in je hoofd temmen?  Neem contact op, en laten we in een gratis kennismakingsgesprek aan de telefoon de mogelijkheden bespreken! Of mail me je vragen, dat kan natuurlijk ook.

" Femke heeft mij geholpen bij het overzichtelijk maken van school en huishoudelijke taken. Maar ook op persoonlijk gebied. Door middel van allerlei tips en trucs. Het heeft mij veel meer zelfvertrouwen en rust in m'n hoofd gegeven, en school gaat nu veel beter! Femke werkt op een leuke, interessante en begripvolle manier. " Talitha

 

E-Coaching

computerdame_vrolijk

Klik hier voor meer informatie
over online-coaching!

 

Contact

Hamburger Coaching
Leertendijk 8
7683 SE Den Ham (OV)

Klik hier