Relatiecoaching

Ik laat je zien hoe je gemakkelijk je relatie op alle fronten lekkerder kan laten lopen!

Zou het niet geweldig zijn als jouw relatie:

  • er voor zorgt dat je je gewaardeerd voelt?
  • zo is dat je je erop verheugt om samen met je partner te zijn?
  • je ruimte biedt om je eigen dingen te doen?

Kortom,  je gelukkig maakt?

Soms voelt het alsof dat voor altijd weg is. Maar in de meeste relaties is het weer te vinden!

Dat gaat niet vanzelf. Wat er voor nodig is, dat je voor jezelf helder en eerlijk kan omschrijven wat je werkelijk wil.

  • Welke verbindingen zijn er in jullie relatie?
  • Wat wil je delen met je lief?
  • Wat is voor jou belangrijk in je relatie?
  • Wat wil je in elk geval doen in je leven, ook als je partner dat niet zo leuk vindt?

Als je die helderheid hebt voor jezelf, ben je al een eind. Dan is het vooral een delen van die informatie, en samen uitzoeken hoe het wél kan. Niet meer denken in problemen, maar in mogelijke oplossingen!
Onderweg kom je dan vanzelf de belemmerende patronen tegen die maken dat jullie iedere keer in min of meer dezelfde energievretende ruzies en misverstanden uitkomen.

In het algemeen willlen partners het beste voor zichzelf, (ja, zo is het wel) én het beste voor hun partner. Dus je door je kaarten open op tafel te leggen worden je wensen en verlangens gewoon onderwerp van gesprek. Dat is al zo verfrissend, dat het meestal al weer een hoop plezier losmaakt!  

De Relatie BOOST heb ik ontwikkeld, omdat ik zelf het liefst mijn leven wou blijven delen met mijn partner, maar dan graag wel een beetje prettig! Met genoeg ruimte voor wat ik leuk en belangrijk vind. En met zo min mogelijk geruzie over dingen die er eigenlijk niet toe doen.

Waarom werkt wat voor mij werkt ook voor jou? Omdat mijn partner en ik net zo moeizaam, betweterig en irritant zijn als ieder ander! Maar ook net zo liefdevol. En bereid elkaar wat ruimte te geven, als we ons maar safe voelen.
Ik heb mijn hele leven gekeken naar mensen, en wat ze doen. En als mensen zich niet veilig of gewaardeerd voelen, gooien ze de kont tegen de krib. Maar in een open sfeer blijkt er ineens heel veel mogelijk. Dit is zichtbaar in alle soorten relaties.

Mijn passie is kijken naar mensen.. er achter komen waarom ze doen wat ze doen. Het heerlijke van mijn werk is dat ik nu alle impertinente vragen mag stellen, die ik in het normale leven voor me moet houden: Wat maakt dat je dit zo doet? En levert het je op wat je wil?

Als je tot hier gelezen hebt, nodig ik je van harte uit nader kennis te maken met de Relatie BOOST! Het aardige is, dat je er ook alleen mee kunt beginnen, als je partner niet wil. Als één de dingen anders gaat doen, kan de ander niet meer hetzelfde blijven doen! Dus : Neem contact met me op, laat je email achter voor mijn nieuwsbrief met  tips, of laat me weten waar je nieuwsgierig naar bent.

Want weet je? Je moet het wel zelf te doen, maar je hoeft het niet altijd allemaal alleen te doen!

Femke Hamburger, bedenker van de relatie BOOST

 

E-Coaching

computerdame_vrolijk

Klik hier voor meer informatie
over online-coaching!

 

Contact

Hamburger Coaching
Leertendijk 8
7683 SE Den Ham (OV)

Klik hier